O nama

Suntech je moderna tvrtka okrenuta modernim tehnologijama u pružanju instalacijskih usluga. Glavna djelatnost tvrtke su instalacijski radovi koji podrazumijevaju postavljanje centralnog grijanja, vodovodnih i plinskih instalacija te solarnog grijanja i klimatizacije.

Nudimo Vam savjetovanje, projektiranje i ugradnju opreme, pratimo nove tehnologije, te ćemo zajedno sa Vama na temelju Vaših potreba utvrditi najekonomičniji i najkvalitetniji oblik grijanja ili hlađenja za vaš objekt. Prisutni smo na svim seminarima vodećih svjetskih proizvođača opreme kako bi za Vas znali odabrati i preporučiti Vam samo najkvalitetniju opremu visokog energetskog razreda sa što nižom potrošnjom.

Dogovorite termin za izvid na Vašem objektu, mi ćemo Vam pomoći da odaberete najkvalitetniji sustav visokog energetskog razreda sa što nižom potrošnjom energenta, sve prilagođeno Vašem objektu i Vašim potrebama za grijanje ili hlađenje. Izvodimo ugradnju novih instalacija za centralno grijanje ili klimatizaciju, izvodimo pripremu i ugradnju instalacija u novogradnjama, izvodimo rekonstrukcije postojećih sustava grijanja i klimatizacije, sanaciju starih dimnjaka, izradu novih Inox izoliranih dimnjaka prilagođenih loženju sa pećima na pelete.

Kontaktirajte nas i za Vas ćemo izraditi troškovnik prilagođen Vašoj financijskoj konstrukciji. Izdajemo jamstvo za izvedene radove i ugrađenu opremu.

Za svu ugrađenu opremu imamo osigurano održavanje i servis.